Bekanta dig med den som du vill ska tatuera dig i förväg

by Admin on 30/11/2009

Udda motiv

Udda motiv

Lär känna din tatuerare

Det är en god ide att lära känna din tatuerare redan innan du ens har skaffat dig några tatueringar.

Du kan prata med honom och ta reda på hur han fungerar, vilken erfarenhet han har och om han har några garantier på sitt arbete.

En annan anledning till att du bör lära känna personen i förväg är att du får en möjlighet att känna efter om du tycker att han verkar ärlig om sin erfarenhet och expertis.

Man kan endast samtala med en person ett litet tag innan vissa påhitt och lögner kommer upp till ytan och det är sådant som du kommer att upptäcka under era samtal.

En annan sak, när du väl har utvärderat en tatuerare och denne har gjort ett motiv åt dig bör du stanna kvar hos honom.

Ibland kan det vara väldigt svårt att hitta den rätta tatueraren, så det verkar helt meningslöst att inte återvända till honom/henne när du väl har hittat rätt.

Om du går till olika tatuerare varje gång är risken stor att du till slut hamnar hos någon som inte är speciellt effektiv eller kreativ och därmed blir du inte nöjd med vissa tatueringar.

Du byter inte läkare varje gång du blir sjuk, så varför skulle du gå till olika tatuerare varje gång du ska skaffa en ny gaddning?

Var väldigt noggrann när du väljer din tatuerare – välj denne lika noga som när du väljer doktor till din familj.

Du kanske ser på tatuering som en mindre medicinsk procedur eftersom det involverar nålar.

Det är anledning nog till att du måste ha förtroende för din tatuerare – har du inte det så bör du nog leta efter en annan.

Valet du gör kommer att ha en varaktig effekt på din relation till tatueraren och din glädje eller ditt missnöje med det färdiga motivet.

En missnöjd kund hos en tatuerare kommer inte att återvända eller rekommendera stället till någon annan.

Tatueraren vill gärna undvika missnöjda kunder eftersom han/hon vet att rykten sprids snabbt och om stället har nöjda kunder kommer de att rekommendera studion till vänner och släktingar.

Klicka här för fler artiklar om tatueringar.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: