Det kan vara värt att tänka sig för innan man tatuerar sig

by Admin on 29/01/2010

Ett minne

Ett minne

Populära tattoo motiv

Tatueringar sitter för evigt.

Visst, idag finns det möjligheter att ta bort dem med laser, men det är inte alltid säkert att det blir lyckat och lämningar av motivet kan finnas kvar.

Det är även smärtsamt att använda laser; det gör till och med mer ont än det gör att skaffa en tatuering.

Med andra ord är det smart att fundera över ifall man är beredd att leva med den där spindeln i nacken eller för alltid visa upp den där skallen på armen när man lämnar barnen på dagis.

Det kanske är coolt när man är 19 år och hänger med gänget, men frågan är om det är något man vill ha resten av sitt liv.

Självklart är det inte så lätt att tänka så precis när du så gärna vill tagga in ett tattoo motiv, men glöm inte att man faktiskt kan vänta lite med tatuerandet tills man verkligen tänkt igenom det ordentligt.

Det är väldigt smart att ta sig en riktig funderare.

Det som är riktigt hett inom tattoo motiv just nu är text.

Många väljer att tatuera in ord och tankar med personlig innebörd.

Du kanske skulle vilja ha ett motiv som består av två ord som även har betydelse separat och därmed kan tatueras in ett ord på varje arm.

Respekt – Frihet är ett exempel på en sådan kombination.

Andra ord som är populära är namn på personens barn. Många väljer till och med att få ett porträtt av sitt barn intatuerat.

Något som absolut är säkert är att tatueringar inte minskar i popularitet, även om anledningarna till att skaffa ett tattoo motiv varierar.

Tatueringar blev populära bland de stora massorna under 80 talet.

Längre tillbaka i tiden var det mest vanligt bland kriminella människor och sjömän.

I många kulturer genomgick människor tatueringsriter innan de skulle ut och jaga, ut i krig eller innan de skulle gifta sig. Våra vikingar tatuerade sig faktiskt också.

Klicka här för fler artiklar om tattoo motiv.

Leave a Comment

Previous post: