Feminina tatueringar för kvinnor

by Admin on 13/10/2009

Fjärilstatuering

Fjärilstatuering

Tatueringar som är speciellt riktade till kvinnor

Trots att många kvinnor idag väljer motiv som också kan bäras av män så finns det även många som fortfarande är intresserade av de mer feminina varianter som uppenbarligen skapats bara för kvinnor.

Det kan härstamma från faktumet att många människor, även vissa kvinnor, än idag inte gillar att se tatueringar på kvinnors kroppar.

Av den anledningen kan du kanske blidka dessa ogillande personer genom att välja en mer feminin design. Naturligtvis behöver du inte rätta dig efter någon annan än dig själv, men genom att undvika saker som är oacceptabla för vissa människor hjälper du dig själv inom vissa områden, som till exempel företagsvärlden.

Vilka slags motiv uppfattar många som feminina tatueringar? Vi har en benägenhet att se blommor, hjärtan och karuseller som feminina, men det betyder inte att man inte kan se en man som har tatuerat in en ros med sin frus eller flickväns namn skrivet i den.

I vilket fall som helst, så verkar kvinnor vara mer inne på tatueringar med blomstermotiv i motsats till män som ofta föredrar vilda och komiska motiv som ormar, drakar och andra varelser.

Om du letar efter någon som varken kommer att förnärma någon på jobbet eller skapa en konflikt, så är det bra om du håller dig till små feminina och prydliga tatueringsmotiv som du lätt kan dölja under dina kläder.

Om du letar efter tatueringar som designats specifikt för kvinnor så behöver du inte vara orolig över att urvalet ska vara litet. De flesta studios erbjuder faktiskt en mängd olika designade motiv, inklusive de mer feminina varianterna.

Det finns ingen anledning till att offra stil för variation eftersom du kommer att finna ett stort urval av tatueringar som, ifall de inte designats specifikt för kvinnor, är motiv som är acceptabla för kvinnor plus att de är tillräckligt små för att kunna döljas under kläderna.

Kvinnor befinner sig i en mer utsatt position på grund av de kläder de bär och bör därför vara lite mer försiktiga när det gäller valet av tatueringar. Det skulle uppfattas som ganska oprofessionellt om en kvinnlig direktör vandrade in på sitt kontor eller till ett möte och visade upp en tatuering av en stor skorpion på underarmen.

Eftersom vårt samhälle till största del inte ännu är redo att acceptera kvinnor som har tatueringar bör du försäkra dig om att du väljer något litet och feminint som du kan dölja under kläderna när det inte passar att visa den.

Inbilla dig inte att en tatuering är snygg tillsammans med en vackert sydd dräkt med korta armar…

Klicka här för fler artiklar om tatueringar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: