Mötet med den som ska designa din tatuering

by Admin on 02/10/2009

Mötet med den som skall designa din tatuering

Mötet med den som skall designa din tatuering

Mötet med den som ska designa din tatuering

När du väl har bestämt dig för att det är dags att skaffa en tatuering finns det en del saker att tänka på. De flesta är ofta osäkra på vilket slags motiv de ska välja.

Motiv som Mickey Mouse eller ett hjärta med namnet på en gammal kärlek kan verkligen skapa problem längre fram i livet, speciellt om du inte längre tycker om dem.

Många människor vill inte bara välja något. De vill vara med och skapa detta konstverk som ska pryda deras kropp i många år framåt. Med anledning av detta bör du bestämma ett möte med tatueraren för att diskutera designen innan du väl går dit för att få din tatuering gjord.

De flesta tatuerare arbetar gärna tillsammans med dig för att skapa det rätta motivet som speglar din livsstil, dina intressen eller något speciellt tillfälle. Eftersom de flesta endast skaffar en till tre tatueringar i sitt liv så bör var och en av dem vara speciell.

Planera din tatuering noga

Planera din tatuering noga

Konsultationen kring designen gör att det blir så. Leta först upp en tatuerarstudio som det känns bra att anlita. Stället bör vara rent och välkomnande.

Det finns ingen anledning att gå till ett sunkigt ställe där det är smutsigt. Det kan tvärtom vara skadligt för dig hälsa att göra det. När du väl har hittat rätt studio, välj en tatuerare du gillar och som har tid att arbeta med dig.

Nästa steg handlar helt enkelt om att sätta igång processen. De kommer att prata med dig om dina idéer.

  1. Hur föreställer du dig att din tatuering ska se ut?
  2. Vilka färger tycker du om?
  3. Vilket tema ska den ha?

Tala om för tatueraren om du vill att din tatuering ska symbolisera en specifik händelse.  De kommer att se till att de inte enbart förstår bilden, utan även känslorna bakom den. Ibland kan detta vara det största avgörandet för hur tatueringen kommer att se ut i slutändan.

En konsultation kring designen slutar oftast med att tatueraren går och börjar arbeta med det du valt. Denna process tar lite tid. Målet är att kunna ge dig en skiss med alla de detaljer du skulle vilja ha, inklusive färgerna.

När motivet väl är klart kommer tatueraren att kontakta dig för att höra om du gillar det. Därefter är det dags att bestämma datum och tidpunkt för själva tatueringen.

Klicka här för att hitta din drömtatuering som kommer att imponera på din omgivning.

{ 1 trackback }

Specialbeställda tatueringar
06/10/2009 at 20:12

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: