Specialbeställda tatueringar

by Admin on 06/10/2009

Tatuering med drake

Tatuering med drake

Specialbeställda tatueringar

Om du själv är en konstnär eller känner någon som är det, så kanske du är intresserad av att skapa dina egna motiv. Även om inte alla tatuerings studios har tatueringskonstnärer som kan arbeta med specialgjorda designer så kommer du att hitta någon om du letar lite.

Du bör försäkra dig om att du väljer en som har erfarenhet och som har arbetat med den typ av design som du är intresserad av. Eftersom du har ett specialbeställt motiv så kommer du inte att hitta någon som har ritat exakt det motivet, men det bör vara någon som är mycket kunnig och har skapat liknande designer.

Även med en specialdesignad tatuering måste du tänka på de regler som finns på din arbetsplats. Trots att det är mer av ett problem för kvinnor än män så bör du ändå tänka dig för när det gäller placeringen av bilden.

Specialbeställda tatueringar

Specialbeställda tatueringar

Det kan verka okej att sätta den på framsidan av armen, men hur blir det då under sommartid när du vill ha på dig en t-shirt eller ett linne? Samma sak gäller för nedre delen av benen, om din chef tillåter ledig klädsel – du kommer inte att kunna ha på dig shorts eller kort kjol.

Inom vissa yrken där man bär shorts som sommaruniform tillåts tatueringar inte heller. Visst, det kan låta orättvist men tänk på att du måste visa en god image för företaget; en professionell image och ingen tatuering ser faktiskt mer proffsigt ut än vad den minsta lilla tatuering någonsin skulle kunna göra.

Om du nu har hittat en liten specialdesignad tatuering som du vill ha, finns det något sätt du kan undvika problem på jobbet?

Du bör först och främst tänka baserat på vilka slags kläder du brukar ha på dig när du arbetar och välja placering efter det. Axeln eller nedre delen av ryggen är antagligen bäst eftersom de ställena oftast är dolda.

Övre delen av låret fungerar också eftersom de shorts du eventuellt får bära vissa dagar säkert inte får vara hur korta som helst.

Skaffa en tatuering som är liten nog att döljas under kläder och, om du inte är en man som arbetar inom byggbranschen där det är tillåtet.

Välj ett motiv som inte är stötande – med andra ord, undvik aliens, ormar och liknande designer som andra människor kan tycka är obehagliga om de råkar se din tatuering.

Klicka här för att hitta din drömtatuering som kommer att imponera på din omgivning.

{ 3 trackbacks }

En tatuerings design är viktig
16/10/2009 at 11:32
Var öppen för tips från tatueraren när du ska gadda dig
04/11/2009 at 10:57
Att tänka på när du ska tatuera en kund
23/11/2009 at 09:17

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: