Svårt att hitta den tatuering du vill ha? Läs då detta

by Admin on 01/01/2010

 

Tigermotiv
Tigermotiv

Vart man kan hitta olika designer på tatueringar

Vad ska du göra om du inte hittar den tatuering du vill ha bland urvalet som finns i tatueringsstudion?

Du vill inte ha en vanlig design utan något som är unikt och annorlunda mot de exempel du har sett.

Det kan vara väldigt frustrerande, speciellt om du inte riktigt vet vad du är ute efter.

Du kan inte definiera vad du vill ha men du kommer att veta när du väl ser den. Finns det ett enklare sätt än att gå från studio till studio med hoppet att något ska falla dig i smaken?

Tack vare internet så kan man titta igenom tusentals designer och hitta just den där speciella som tilltalar en.

Du kan hitta allt från djurmotiv till logotyper från familjeklaner som kelter, skottar och andra.

Det finns även motiv från olika vanliga organisationer och eftersom de olika designerna finns online så har du all tid i världen att gå igenom allt för att hitta det där motivet som allra helst vill ha.

Du kommer att upptäcka att det finns många olika sidor med tattoos och de ger dig mycket mer att välja mellan än om du skulle traska runt och kika flera studios.

En tatuerarstudio erbjuder oftast enbart de motiv som är mest efterfrågade, vilket ger dig ett mycket mer begränsat urval än vad du kan hitta online.

När du väl har hittat motivet du vill ha, hur får du då tag i just den designen så att du kan ta med den till tatueraren?

I de flesta fall så kan du skriva ut motivet hemma och ta med utskriften till studion.

Det är dock inte säkert att vilken tatuerare som helst kan göra motivet som du valt, men du vet åtminstone vad du vill ha och kan nu koncentrera dig på att hitta någon som kan tatuera in din bild.

Se dock till att den du väljer har erfarenhet så att designen du valt blir som du har tänkt dig, annars kan det bli kämpigt att förlika sig med resultatet.

Du måste tillåta lite utrymme för förändring om du valt ett motiv som är helt annorlunda mot vad tatueraren normalt brukar göra, men det betyder inte att det ska behöva bli sämre kvalité.

Klicka här för fler artiklar om tatueringar.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: