Välj rätt tattoo motiv till tatueringen

by Admin on 29/09/2009

Välja rätt tatto motiv till din tatuering

Välja rätt tatto motiv till din tatuering

Att välja rätt tatto motiv till en tatuering

När du förbereder dig för att skaffa din första tatuering är det viktigt att välja rätt tattoo motiv.

Du kommer antagligen lägga mycket tid på att bestämma dig, så kika runt på internet eller besök en tatueringsstudio och kolla vad de har för motiv i sina pärmar så att du redan vet vad du vill ha när det är dags.

Om du lägger tid på ditt val och bestämmer dig i förväg kommer du att vara mindre nervös när du väl är på plats och ska få tatueringen gjord. Sanningen är ju att även en riktig machokille är nervös när han ska få sin första tatuering…

Det är inte alls töntigt om du blir nervös inför din gaddning. Kanske är det inte själva tatueringen du är nervös över utan mer om du har valt rätt motiv och om det kommer att bli snyggt när det är klart.

Det finns många olika anledningar till att du kan känna dig orolig och det har inte alltid med någon form av rädsla att göra. Faktum är, att de flesta inte är rädda för att göra tatueringen utan oroar sig över valet av motiv och placeringen.

En annan sak som folk oroar sig över när det gäller den första tatueringen är om de kommer att få problem på arbetet eller vart de ska placera den så att ingen på jobbet kan se den.

Roliga tatueringar?

Roliga tatueringar

Idag väljer fler och fler kvinnor att skaffa tatueringar och även om det finns många som inte gillar detta, så är det ett personligt val.

Dock bör kvinnor tänka på att de flesta arbetsgivare är benägna att ha mer acceptans för en man med tatueringar än en kvinna. På grund av detta så bör du inte skaffa dig en attityd om att du har rätt att göra vad du vill med din kropp eftersom en arbetsgivare har rätt att sparka dig eller inte anställa dig.

Det finns vissa regler vi måste följa och de inkluderar att inte visa tatueringar på arbetsplatsen. För kvinnor kan detta innebära att de bör välja en plats där tatueringen inte syns och det exkluderar även möjligheten att ha en ros på ankeln.

Det kan låta som en liten söt sak, men om din chef har en regel som säger att man inte får visa tatueringar på arbetsplatsen så sätter du dig själv en position där du alltid måste ha långa byxor eller klänningar på dig.

Här har du fler artiklar om tatueringar

{ 8 trackbacks }

Feminina tatueringar för kvinnor
13/10/2009 at 10:10
Tatueringar med ängelmotiv kan ha olika budskap
18/10/2009 at 14:14
Tatueringar med dödskallar går långt tillbaka i tiden
30/10/2009 at 11:46
Antalet tatueringsmotiv att välja mellan är oändligt, även för kvinnor
14/11/2009 at 11:33
Hjärttatueringar kan ha många olika betydelser
04/12/2009 at 10:36
Designen av dina tatueringar är enormt viktig
07/12/2009 at 13:36
Funderar du på att tatuera in en hyllning till en person eller ett minnesvärt tillfälle? Läs då detta
14/12/2009 at 09:53
Vill du att en elev ska tatuera dig? Kontakta en tatueringsskola
22/12/2009 at 10:28

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Next post: